Om Surfresa.com

Surfresa.com är en hemsida grundade av svenskar, med bakgrund av att vi själva har rest på just surfresor till många hörn i världen. Vi har insett det fantastiska med att kunna surfa, men under vägen har vi också tagit en del lärdomar, samt inte minst samlat en hel del erfarenhet som är bra att känna till om man är nybörjare och skulle vilja åka på en surf resa eller vilja boka en surf resa. Vi är dock själva inga ”proffs-surfare”, och vi vet att dels tar lång tid att bli en väldigt bra surfare. Många som dock vill åka på en surfresa för kanske första gången, har en hel del frågetecken, tex. är det inte svårt? (att stå upp på en bräda). De flesta kommer dock efter en surfkurs i Sverige eller utomlands garanterat ha stått upp på en bräda om inte första dagen, i alla fall eller en vecka och ha surfat på en bruten eller obruten våg. En annan vanlig fråga är om det inte finnas hajar och farliga djur? Chansen på de flesta håll är statistiskt sett väldigt liten, även om farliga djur som hajar och maneter, rockor mm kan finnas.

Den här sidan är till för att delvis ”förstöra” en del myter kring surfing, men samtidigt att, går man ut i vattnet skall man göra det med tillförsikt, vara medveten om de faror som faktiskt finns, och ha god kännedom om sin egna förmåga.

Lycka till med surfingen!

Annonser och länkar på hemsidan

Denna hemsida drivs utan ersättning till oss från någon extern part, men vi har lite annonser och länkar på sidan vi kan få kommission eller ersättning för vid klick eller bokning. Det är upp till dig själv om du vill använda dessa länkar. Vårt syfte är givetvis att allt det vi länkar till ska vara seriöst och säkert.

Hälsningar

/Vi på Surfresa.com